1 Oktober referendum Catalonië – Spanje

1 Oktober referendum Catalonië – Spanje

by Jeroen Oskam

Morgen wordt er in Catalonië een referendum gehouden dat zou kunnen leiden tot een eenzijdige onafhankelijkheidsverklaring. Catalonië zou zich dan af willen scheiden van Spanje om een zelfstandige republiek te worden. Het onderwerp is zowel nationaal als internationaal volop in het nieuws.

RaboResearch van de Rabobank heeft een economische beschouwing opgesteld die voor buitenlandse ondernemingen met dochterbedrijven in Spanje, of met plannen om in Spanje een dochterbedrijf te beginnen, interessant is om kennis van te nemen.

Klik hier voor de economische beschouwingen van RaboResearch.

Positie DochterbedrijfSpanje.nl en Euro Economics

DochterbedrijfSpanje is een initiatief van Euro Economics. Euro Economics is een onafhankelijk bedrijf met Nederlandse aandeelhouders met vestigingen in zowel Catalonië als de rest van Spanje.

Op politiek gebied is Euro Economics volledig neutraal en respecteren wij de meningen van zowel voor- als tegenstanders van het referendum, en zowel van onze medewerkers, relaties als iedereen met wie wij samenwerken.

Als bedrijf hebben wij als doel om onafhankelijk van de uitkomsten van het referendum om onze relaties zo goed mogelijk bij te blijven staan.

Wil je meer informatie over ondernemen in Spanje?

Heb jij met jouw bedrijf belangstelling om de Spaanse markt te bewerken? Stel ons vrijblijvend je vraag.

Je krijgt binnen één werkdag reactie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *