Over ons

Over ons

by Jeroen Oskam

DochterbedrijfSpanje.nl/be is een initiatief van Euro Economics, het grootste Nederlandstalige adviesbureau in Spanje.

Sinds 1996 een ‘win-win missie’

Euro Economics is opgericht in 1996 in Barcelona door Jeroen Oskam om bedrijfsoprichtingen, boekhoudingen en salarisadministraties te verzorgen voor buitenlandse bedrijven die zaken willen doen in Spanje.

Onze missie is vanaf de start geweest om het onze relaties makkelijker te maken in Spanje zodat zij sneller kunnen starten, beter draaien en meer winst maken.

Deze missie is ‘win-win’:

  • Direct: deze missie heeft tot doel dat het onze relaties goed gaat.
  • Indirect: de investeringen die onze relaties doen dragen bij aan de werkgelegenheid en de welvaart in Spanje.

Kennis en ervaring voor onze relaties

In 2002 bestond het team uit 5 medewerkers en werd samen met Dick Roest de stap gewaagd om Euro Economics Madrid te openen. In 2004 volgde Euro Economics Marbella samen met Barbara Ingenbleek en in 2005 werd een aandeel genomen in Ibersupport van Edwin van der Westen dat later is omgedoopt in Euro Economics Girona.

Het werk nam toe, de teams en het servicepakket werden uitgebreid, onder andere met fiscaal-juridische diensten, en we verhuisden noodgewongen maar met plezier naar grotere kantoren. In 10 jaar tijd had Euro Economics zich ontwikkeld tot één van de meest gespecialiseerde dienstverleners voor buitenlandse bedrijven en particulieren in Spanje.

In 2017 hebben we Euro Economics Alicante geopend met Marieke van den Boom en in 2019 Euro Economics Mallorca met Vincent Werner.

Wij hebben 6 kantoren en een vast team van meer dan 60 collega’s bestaande uit adviseurs, fiscalisten, juristen, advocaten, boekhouders, salarisadministrateurs en client support medewerkers.

Relaties uit vijf werelddelen

Wij hebben buitenlandse bedrijven begeleid in heel Spanje met aandeelhouders uit 5 werelddelen en we zijn een toonaangevende adviseur en soms zelfs een vooruitgeschoven post in Spanje geworden voor buitenlandse adviseurs.

Euro Economics is thans het grootste zelfstandige kantoor in Spanje dat volledig gespecialiseerd is in het begeleiden van buitenlandse bedrijven en buitenlandse particulieren op fiscaal, juridisch en financieel gebied.

Wij hebben kantoren in de centra van de plaatsen waar we gevestigd zijn, waar het plezierig werken is en waar we je graag ontvangen.

Grootste specialist in Spanje

Ons doel is om de filosofie voort te zetten die sinds de oprichting van Euro Economics is aangehouden, namelijk om de cruciale kennis in eigen huis te hebben om maximaal grip op kwaliteit, service en snelheid te hebben.

Wij zijn met deze filosofie de grootste zelfstandige specialist in Spanje geworden en wij zouden graag ook jouw bedrijf bijstaan in Spanje.

Mogen wij het jou ook makkelijk maken?

Heb je vragen over zaken doen in Spanje? Vul dan ons vragenformulier in, dit kost je minder dan een minuut.

Heb je al een bedrijf in Spanje en wil je weten hoe wij je boekhouding, salarisadministratie, belastingaangiften en de hieraan gerelateerde werkzaamheden en verplichtingen kunnen verzorgen? Vraag dan vrijblijvend direct offerte aan.

Je krijgt altijd een Nederlandstalige contactpersoon.

Je ontvangt binnen één werkdag reactie

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Gratis Tips en Informatie over Zaken Doen in Spanje
Schrijf je makkelijk in
ErrorHere